Forsikring

Kjøp forsikringene dine hos oss! Vi tilbyr skadeforsikringer fra Frende Forsikring, og med noen få tastetrykk kan du sjekke pris og bestille forsikringer på nett. Raskt og enkelt! Dessuten er det effektivt for deg å håndtere bank og forsikring på samme sted.


Gode grunner til å kjøpe forsikring hos oss

Samler du alle forsikringene i Frende Forsikring, får du inntil 17 % rabatt. I tillegg kan du få 5 % lojalitetsrabatt når du har vært kunde i tre år.

Flere gode grunner:

  • gode totalkunderabatter
  • trofaste kunder premieres med lojalitetsbonus etter tre sammenhengende år
  • markedets raskeste bonusopptjening på bil
  • reiseforsikring flere ganger kåret til ”Best i test”
  • full oversikt over forsikringene i nettbanken

Sjekk pris og bestill

Våre forsikringer

 Bil  Sjekk pris og bestill
 Reise Med Frende reiseforsikring kan du være trygg på at du har med deg den aller beste reiseforsikring i kofferten når du drar på ferie. Denne reiseforsikring er flere år på rad blitt kåret til best i test i både VG og Dine Penger. Les mer
Sjekk pris og bestill
 Innbo  Sjekk pris og bestill
 Ulykke  Kjøp ulykkesforsikring
Husforsikring Med vår husforsikring får du en god forsikring som inkluderer fullverdigaranti og mye mer. Du kan bygge på med utvidet dekning.
Verdigjenstand Vi anbefaler egen verdigjenstandforsikring for ekstra verdifulle eiendeler. Vår verdigjenstandsforsikring dekker de fleste uforutsette skader.
Hytteforsikring Din fritidsbolig er tryggere med vår hytteforsikring, som inkluderer fullverdigaranti og mulighet for å bygge på med utvidet dekning.
MC-forsikring Vi har også MC-forsikring og belønner skadefri kjøring slik at du raskere oppnår våre høyeste bonuser.
Mopedforsikring Du kan forsikre moped, mopedbil, invalidemoped  og ATV som er registrert som moped under vår mopedforsikring.
Andre kjøretøy Hos oss kan du også forsikre campingbil, campingvogn, traktor, ATV, tilhenger, uregistrert kjøretøy, veteranbil og snøscooter. Vi gir deg samlerabatt og lojalitetsbonus.
Båtforsikring Båter med kaskoforsikring er dekket for uforutsette skader som oppstår både til lands og til vanns. Hos oss kan du forsikre båter inntil 50 fot.
Dyreforsikring Med vår dyreforsikring kan du unngå dyre veterinærregninger. Hvor høy forsikringssum du ønsker, velger du selv.

 

DinBANK.no er distributør av forsikringsprodukter for Frende Forsikring. Selskapet har 24 timers døgnservice for melding av skade på tlf.: 55 15 36 00.

Credentials