Apple Pay – enkel betaling

Enkel, sikker og superrask betaling. Legg til dine DinBANK-kort og ta i bruk Apple Pay i dag.

Har du glemt lommeboka? Null stress, Apple Pay gjør det enkelt for deg som DinBANK-kunde å betale i butikker kun ved bruk av en Iphone eller Apple Watch. Apple Pay er en kontaktløs betalingsmåte der du erstatter det fysiske kortet ditt med din Apple-enhet. Betal med mobilen alle steder hvor kontaktløs betaling er tilgjengelig.

Gjør mobilen din til en digital lommebok.

  • Enkel og rask betaling
  • Betal med iPhone din eller Apple Watch i butikker og på nett med iPad eller Mac
  • Sikker betaling med «Touch ID» eller med «Face ID»

Apple Pay kan benyttes i alle kontaktløse terminaler verden over. Ditt kortnummer blir aldri lagret på enheten, hos Apple Pay eller på brukersteder. Har du et bankkort fra DinBANK kan du bruke Apple Pay på iPhone 6 eller nyere, eller Apple Watch. 

Er du ikke kunde, men har BankID fra en annen bank, kan du bli kunde her og ta i bruk Apple Pay.

*Kortet må aktiveres før tapping og Apple Pay kan brukes. Det gjør du i nettbanken eller ved å bruke chip og PIN i en terminal.

Legg til bankkortet ditt og kom i gang med Apple Pay.

Legg til i Apple Lommebok

Slik gjør du det

Legg til i Apple Wallet

Mobilbank-app

Logg inn i DinBank sin mobilbank. Gå til kortoversikten i menyen, velg ønsket kort og trykk «Legg til i Apple Wallet». Følg instruksjonene på skjermen, og kortdetaljene dine blir registrert. Godta vilkårene og da er du klar til å bruke Apple Pay.

Apple Wallet

Åpne Wallet-appen på telefonen og trykk plusstegnet oppe til høyre. Skann bankkortet ditt, og sjekk at informasjonen stemmer. Legg inn CVV-koden
Verifiser kortet ved å trykke «neste» og godkjenn vilkårene. Bekreft registreringen med en SMS du mottar på telefonen din.

Du finner også Wallet og Apple Pay ved å gå til «Innstillinger» og «Wallet og Apple Pay» på din iPhone. Åpne Wallet-appen, og trykk så på plusstegnet. Skriv inn sikkerhetskoden på kortet for å legge til betalingskortet ditt.

Apple Watch

Har du Apple Watch synkronisert med din iPhone, blir Apple Pay automatisk synkronisert.

Slik betaler du med Apple Pay

iPhone med Face ID

Dobbeltklikk på sideknappen, se på skjermen, og hold iPhonen nær terminalen.

iPhone med Touch ID

Dobbeltklikk på hjemtasten. Hold fingeren på hjemtasten og hold iPhonen nær terminalen.

Apple Watch

Dobbeltklikk på sideknappen, og hold Apple Watch nær terminalen.

Apper og nettsteder

Velg Apple Pay som betalingsalternativ. Bekreft med Touch ID eller Face ID.

Her bruker du Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay på alle betalingsterminaler som tilbyr kontaktløs betaling. Se etter det kontaktløse symbolet på betalingsterminalen. Du kan også bruke Apple Pay på enkelte nettsteder og i apper. Se etter Apple Pay-symbolet.

Disse enhetene støtter Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay på iPhone 6 eller nyere, eller Apple Watch.

Se etter dette symbolet der du skal betale:

Apple Pay er enkelt og sikkert

Apple lagrer ikke kortnummeret ditt, og deler det heller ikke med brukerstedet. I stedet lages det et digitalt kortnummer som krypteres og lagres på din enhet. Hver eneste transaksjon må godkjennes med din egen sikkerhetsmekanisme (Touch ID, Face-ID eller PIN-kode). Du kan se en oversikt over transaksjonene du har utført med Apple Pay i Wallet-appen, men Apple har ikke tilgang til å se dem.