Innboforsikring dekker to svært nyttige tjenester


Gjennom DinBANK.no kan du kjøpe prisvinnende forsikringer fra Frende Forsikring.

Innboforsikringen deres dekker også ved nettmisbruk og ID-tyveri.

Kjøp innboforsikring

Stadig flere trenger hjelp med å fjerne uønsket innhold fra nettet. Derfor har Frende inkludert hjelp ved nettmisbruk kostnadsfritt i innboforsikringen. Det er tidkrevende og frustrerende å bli sittende alene og se at private bilder spres på nett, at det opprettes falske profiler i ditt navn eller at barna henges ut uten at du får gjort noe med det.

Er du kunde hos Frende, tar de jobben med å kontakte nettstedene som har det krenkende materialet og ber dem slette det. Dersom innholdet er lagt ut i strid med norsk lovgivning, informerer Frende nettsideeieren om at de er pålagt å fjerne det. Visste du at du også er dekket ved ID-tyveri?

Identitetstyveri er blant de raskest voksende formene for kriminalitet i verden. Da er det godt å vite at innboforsikringen fra Frende dekker dette uten ekstra kostnad.

Dette er tegn på at du kan være utsatt for ID-tyveri:

• Du mottar varer eller fakturaer for varer du ikke har bestilt
• Du mottar telefoner, post eller e-post om varer du ikke har kjøpt eller bestilt
• Du oppdager ukjente transaksjoner på kredittkort eller bankkort
• Du mottar informasjon om at noen har gjort en kredittsjekk av deg uten at du vet årsaken
• Du mottar varsel om adresseendring
• Du mottar informasjon om at du er innvilget en kredittramme du ikke har bedt om

Viktig! Har du blitt lurt til å gi bort kontoinformasjon, brukernavn eller passord via falske nettsteder eller e-post, så regnes ikke dette som identitetstyveri.

Disse forsikringene trenger du sannsynligvis ikke

Ved kjøp av ny mobil, TV eller høyttalere blir du ofte tilbudt ekstra forsikringer. Har du innboforsikring fra Frende, er det mulig du allerede er dekket og derfor kan si nei til disse.
Med innboforsikring med uhellsdekning er du dekket hvis TV-en går i gulvet, høyttalerne streiker eller andre uhell inntreffer. Du trenger med andre ord ikke å kjøpe dyre tilleggsforsikringer for enkeltgjenstander.

Forsikringen fra Frende dekker alle gjenstander og omfatter plutselige og uforutsette skader. Hvis uhellet skjer utenfor hjemmet, er dekningen begrenset til 20.000 kroner.

Dersom uhellet skjer hjemme, slik det ofte vil være med denne typen varer, er det ingen sumbegrensning i forsikringen.

Credentials