Endret økonomi?


Da bør du ta en titt og se om du betaler nok i skatt!

Korona-krisen som har vart noen måneder allerede er nok ikke over med det første. Den har utvilsomt hatt innvirkning på de flestes personlige økonomi. Permittering og mindre inntekt, eller hjemmekontor og mindre reiseutgifter har sin pris. Det er også sannsynlig at renten på boliglånet ditt er redusert, eller kanskje du har fått innvilget avdragsfrihet.

Alt dette påvirker beregning av skatten din. Vi anbefaler at du tar en sjekk på inntekter, fradrag og endrede kostnader og sørger for å endret skattetrekket ditt. Spesielt viktig er det å sjekke beløp registrert på gjeld og gjeldsrenter i skattemeldingen din. Gjeldsrente er hva som var registrert 31.12.2018. Ta heller kostnaden fordelt ut på resten av året enn å utsette de til senere. Så slipper du kanskje skattesmell til neste år.

Har du penger til overs?

Vårt forbruk har gått ned og man kjøper ikke lenger like mye som før. Nå kan det lønne seg å spare litt. Hvordan du skal spare avhengiger av beløp, hvor lenge du skal spare og hvilken livssituasjon du befinner deg i.

Se hva vi kan tilby med DinSPAREKONTO, DinKONTO+, eller Fondssparing.

Skatteetaten har samlet informasjon om hva du bør tenke på når livet ditt har endret seg. Sjekk den her.

Credentials