Vi vil fortsatt holde kontakten med deg!

Den nye personvernloven (GDPR) som trer i kraft i løpet av sommeren, stiller krav til hvordan vi skal håndtere dine personopplysninger. Som kunde vil du i større grad kunne bestemme hva slags type informasjon du ønsker å motta fra oss.


For at vi skal kunne holde en god og positiv dialog med deg er vi avhengig av at du samtykker til det. Første gang du logger deg inn i nettbanken fra og med 21. juni, vil du derfor måtte oppdatere samtykkene dine. Dette kommer automatisk.

Hvordan brukes dine personopplysninger?

Vi bruker dine opplysninger til å sørge for at du skal få gode kundeopplevelser. Du vil få muligheten til å knytte deg opp mot flere av våre produkter og tjenester på en enkel og effektiv måte når dine personopplysninger allerede er registrert. Du kan når som helst endre samtykkene dine under innstillinger i nettbanken. Merk at du gir samtykkene dine til Sparebanken Øst, som DinBANK.no er en del av.

Hvem deler vi opplysningene med?

Vi deler bare dine personopplysninger med andre selskaper vi samarbeider med hvis du gir oss tillatelse til det. Da kan vi for eksempel sende deg gode tilbud fra Frende Forsikring, AS Financiering og Vipps.

Gjennom den nye personvernloven slipper du å tenke på overføring av informasjon i forbindelse med bankbytte. Ønsker du å flytte boliglånet ditt til en annen bank porteres all din info til ny bank uten at du trenger å gjøre annet enn å gi ditt samtykke.

Vi ser frem til en positiv dialog med deg også i fremtiden.
Credentials