Ny fondsløsning

Nå kan du enkelt få oversikt over fondene dine i Skagen, Odin og DNB på et og samme sted!

Hva betyr dette for deg?

Sparebanken Øst har inngått en avtale med Norne som vil samle alle fondsavtaler fra Skagen, Odin og DNB i samme plattform. Dette gjør det mye enklere for deg å få oversikt over fondene dine. Norne plattformen vil du ha tilgang til både gjennom nettbank og mobilbanken din. Gjennom Norne vil du kunne følge med på utviklingen av de enkelte fondene, samt kjøpe/selge fond.

Hvilke fordeler får jeg gjennom Norne?:

  • Moderne og brukervennlig fondsportal med oversikt over alle fond banken tilbyr
  • Tilgang fra mobilbank og nettbank
  • Samlet rapportering og årsoppgaver for dine fond
  • Tilgang til nye produkter som aksjesparekonto for fond og individuell pensjon (IPS)

Hva må du gjøre?

For at du skal få tilgang til denne løsningen trenger vi din aksept til å overføre dine data og fondsavtaler fra de enkelte fondsleverandørene, til Norneplattformen. Du vil få spørsmål om å akseptere overføringen i nettbanken din i løpet av de nærmeste dagene. Resten går av seg selv. Fondsportal og kontohold for fond vil bli levert i samarbeid med Norne Securities AS (Norne). Overføringen medfører ikke skatteeffekt eller endring i forvaltningshonorar for dine fond. Vi anbefaler alle våre fondskunder til å gi banken aksept til å flytte fondene over i den nye løsningen.

Når vil denne overføringen gjennomføres?

Vi forventer at konvertering til Norneplattformen vil skje i begynnelsen av oktober 2018. Banken vil gi beskjed når fondene er flyttet og løsningen er klar til bruk. Flyttetidspunkt vil variere for de ulike fondsleverandørene, men flyttingen skal være gjennomført innen 8. oktober.

Har du spørsmål?

Dersom du ønsker mer informasjon om dette eller har andre spørsmål så ta kontakt med banken.

Ta kontakt med oss

Tips en venn om DinBANK.noTips en venn om DinBANK.no
Credentials