Bytte bank? Det er enkelt det!

Er du av en eller flere grunner misfornøyd med banken din og vurderer å bytte? Dersom du ønsker å bli kunde i DinBANK.no er veien enklere enn du tror.

Det meste av dokumentasjon som trengs finnes på nett og kan hentes inn av oss. Det du trenger å vite om du skal flytte boliglånet ditt er hvor mye du må låne og hvor mye boligen din er verdt.

Bruk knappen «Bli Kunde» og legitimer deg med BankID. Når det er gjort vil du ha tilgang til nettbank og en brukskonto med en gang. Herfra kan du søke om lån, bestille kort og åpne de kontoene du måtte trenge. Det kan ta et par dager før du kan gjennomføre betalinger på konto.

Hvorfor bytte bank?

Betaler du for høy rente på boliglånet ditt eller irriterer deg over hvor mye du betaler i ulike gebyrer per år? Da kan det være greit å sjekke hvilke vilkår du kan få i andre banker. DinBANK.no har som ambisjon å være banken for deg som liker å fikse ting selv, men som også forventer at det skal være enkelt. Vi har blant annet hatt fokus på at søkefunksjonen på nettsiden skal spille på lag med deg som kunde så du skal enkelt kunne finne informasjon når du trenger hjelp. Det skal også være enkelt å forstå de tjenestene vi tilbyr og vi er heller ikke så glad i gebyrer.

Dette må du ha klart for å bli kunde:

  • BankID fra en bank i Norge
  • Norsk personnummer
  • Bostedsadresse og folkeregistrert adresse i Norge
  • Epostadresse som er din
  • Mobilnummer som er ditt

For å bli kunde må du ha fylt 18 år.

Velkommen som ny kunde – vi skal ta godt vare på deg!